HALSTERS

Bij EquiStart worden de paarden getraind met touwhalsters. Deze halsters zijn gemaakt van licht, duurzaam en diervriendelijk materiaal dat mooi aansluit op het paardenhoofd. Door de speciale drukpunten worden de hulpen perfect doorgegeven. Het halster valt soepel om het paardenhoofd heen en is zeer licht. Echter wanneer er wat van het paard gevraagd wordt komen de hulpen, door de speciale drukpunten, zeer effectief door. Hierdoor is het voor het paard duidelijk wanneer druk toeneemt en afneemt.

De leadrope die aan het halster bevestigd is, is ook gemaakt van duurzaam, licht en vriendelijk materiaal. De leadrope is 3,5 meter lang en 14 mm dik. Een perfecte samenstelling voor gebruiksgemak. Daarnaast is het touw d.m.v. een lus bevestigd aan het halster. Hierdoor worden de signalen niet verstoord door een clip.

De halsters worden door EquiStart zelf gemaakt. Ze worden gemaakt in de standaard maten Pony, Cob en Full. Echter is het ook mogelijk het halster op maat te laten maken. Daarnaast is het mogelijk om het halster zelf samen te stellen.

Bent u geïnteresseerd in een touwhalster? Of wilt u er een bestellen? Neem dan contact met ons op!Tools

EquiStart maakt tijdens de training gebruik van diverse tools zoals paraplu's, bagstick, vlaggen, slings etc. Deze tools zijn geselecteerd op gebruiksgemak en duurzaamheid. Wilt u een van deze tools bestellen? Of een geheel starterspakket? Neem dan contact met ons op!