Opfok / Zadelmak maken Soerendonk


Bent u op zoek naar een opfok van de allerhoogste kwaliteit in Soerendonk? EquiStart is de expert wanneer het gaat om de opleiding van jonge paarden. De unieke opleidingsmethode van EquiStart zorgt voor goed opgeleide paarden die klaar zijn voor de toekomst. Er wordt goed naar de paarden gekeken tijdens dit proces zodat het paard optimaal kan opgroeien en zich kan ontwikkelen tot een sterk paard.

* Opleidingsexpert in Soerendonk

* Unieke trainingsmethode voor jonge paarden

* Persoonlijke begeleiding


EquiStart blijft met de klant in contact zodat ook de klant nauw betrokken raakt tijdens het opgroeien van zijn of haar veulen. Ook na de opleiding staat EquiStart voor de klant klaar om de klant verder te begeleiden tijdens de opleiding.

De opleidingsmethode van EquiStart is paard vriendelijk en gericht op het opleiden van Happy Athletes. Welzijn is op de stallen van EquiStart ontzettend belangrijk. Alle paarden van EquiStart worden dagelijks persoonlijk verzorgt en opgeleid. Dit resulteert in gezonde paarden, met een verzorgde uitstraling, maar bovenal alle met een top karakter! De paarden bij EquiStart worden zonder dwang of pijn opgeleid en blijven hierdoor plezier houden in hetgeen dat ze gevraagd wordt.

Opfok in Soerendonk

De stallen van EquiStart zijn gevestigd in Soerendonk. Jaarlijks worden er kleine groepen veulens ontvangen zodat de kwaliteit het hoogste blijft en paarden geen 'nummertje' worden. Door de kleine groepen hebben de paarden veel bewegingsmogelijkheden in goede weides en is er rust op het terrein.

Les in Soerendonk

Naast de opleiding die EquiStart biedt, begeleid EquiStart ook klanten met het rijden of opleiden van paarden elders op locatie of in Soerendonk. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Nicole Roefs via de contactgegevens.


Hebt u interesse om uw paard te laten opleiden in Soerendonk? Neem dan contact met ons op!

Werkgebied

EquiStart is actief in Nederland. EquiStart verwelkomt alle paarden ongeacht de afkomst. Voor begeleiding op locatie zijn wij actief in de volgende plaatsen:

  • Budel

  • Maarheeze

  • Leende

  • Sterksel

  • Heeze

  • Budel Dorpplein

  • Valkenswaard

Contact