Opfok / Zadelmak maken Eindhoven

Wilt u na de opfok direct genieten van uw perfect opgeleide paard? Genieten van een jarenlange samenwerking tussen paard en mens? EquiStart is de expert op het gebied van het opleiden van jonge paarden in Eindhoven en omstreken. EquiStart is gespecialiseerd in het opleiden van veulens tot en met driejarige paarden en helpt u hier graag verder met het opleiden en opgroeien van uw veulen.

De onderscheidende kenmerken van EquiStart:

* Jarenlange ervaring

* Uniek opleidingsprogramma

* Persoonlijk contact

* Service op maat

* Kleine groepen met veel controle


De unieke opleidingsmethode

EquiStart heeft een methode ontwikkeld om de hedendaagse paarden correct op te leiden en voor te bereiden op de toekomst. Dit doet EquiStart aan de hand van simpele stappen die voor het paard weinig inspanning vragen en gemakkelijk zijn uit te voeren. Paarden worden hierdoor niet overvraagd en houden plezier in het werk. Ze leren verantwoordelijkheid te dragen ten opzichte van de mens en werken graag samen waarbij een 'partnership' ontstaat voor het leven.

Opfok Eindhoven

EquiStart is gevestigd in Soerendonk waar weides en stallen beschikbaar zijn. Hier hebben de paarden ruimte om te bewegen. EquiStart is gelegen aan een groot natuurgebied dat tevens gebruikt wordt tijdens de opleiding. Er is gekozen voor kleine opfokgroepen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en er veel controle kan worden uitgeoefend op de paarden.

Opleiding veulen

EquiStart heeft een schat aan ervaring met het opleiden van veulens en weet precies wat er nodig is voor een optimaal opgroeiproces. Behalve de opleiding die EquiStart biedt, kan EquiStart u ook op locatie helpen bij de opleiding van uw veulen of paard.

Werkgebied

EquiStart is actief in Nederland. EquiStart verwelkomt alle paarden ongeacht de afkomst. Voor begeleiding op locatie zijn wij actief in de volgende plaatsen:

Nuenen

Geldrop

Veldhoven

Best

Sint-Oedenrode

Oirschot

Son

Mierlo

Veghel

Nijnsel

Boxtel

Lieshout

Contact